Overwegingen om te weten over frietkramen

Ter introductie van het nieuwe logo betreffende Bavaria heeft Frietfeest in binnen twee uur zo 3500 personen voorzien met friet en snacks.

Betreffende ons collectie van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel andere sauzen kunt u met uw gasten geweldig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Frietfeest.nl is specialistisch in dit onderhouden aangaande catering van friet en snacks op locatie in enorm Nederland. Wij onderhouden de catering voor groepen vanaf 35 mensen. Frietfeest.nl kan zijn uw levenspartner voor ons geslaagd evenement. U bezit bij ons selectie uit meerdere menu’s.

Heb je binnenkort een aanleiding voor ons feestje en wensen zijn jouw het bikken voor een gasten onderhouden? Dan is een patatkraam huren de ideale uitkomst. Dit huren over een patatkraam is juiste gelegenheid teneinde jouw gasten te voorzien over een goede maaltijd.

Boek meteen menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en wij vervaardigen uw menu algeheel met

De missie: het verzorgen aangaande onbeperkt het grootste collectie verse friet en ons enorm scala aangaande beste capaciteit snacks voor u dan ook op locatie.

Geef in dit boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” met dat u dan ook toepassen wilt maken over de lenteactie.

Voor dit huren met ons frietkraam zijn er verscheidene opties. Ook niet iedereen wil een uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en een standaard snacks in overvloed zijn.

Tanken betreffende extra goede korting? Vandaag is een feestelijke opening aangaande Esso een Meern. Bekijk er allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit toch knusjes
sfeervol voor Leidens Ontzet aan het ontstaan betreffende de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Bedankt voor dit invullen over de berekentool. Het is een recapitulatie over de aanvraag en een beloofde richtprijs. Wij streven ernaar teneinde binnen 12 uur contact betreffende u dan ook op te nemen teneinde de aanvraag door te nemen en te bespreken ofwel een datum tevens bij ons beschikbaar is.

U dan ook kan bij het genieten van lekkere vers gesneden goudbruine friet in ons ouderwetse puntzak en beste snacks.

Boek meteen menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei ofwel juni en we vervaardigen de menu volkomen betreffende

Aangezien zeg nu zelf, iemand die houdt daar niet met friet en een hete snack? Een frietkraam komt geheel op locatie tot wens. Dit mag bij je in een achtertuin zijn, op een oprit, op ons feestlocatie of ergens in ons park. Niks is te gek en daar mag altijd meegedacht geraken. Elke dag in de week kun jouw een frietkraam huren.

Wij wensen ervoor dat een snack-automaten onophoudelijk check hier gevuld zullen blijven en de gasten tevens echt onbeperkt mogen plezier hebben van lekkere frites en al die lekkere snacks en sauzen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over frietkramen”

Leave a Reply

Gravatar